background background

Sessions

Explore our schedule of engaging sessions led by industry experts, thought leaders, and innovators, designed to inspire, educate, and foster meaningful connections.

Monday | Tuesday
Check-In
8:30AM · 30 Min
Opening Remarks
9:00AM · 15 Min

Presenter
Gabriele Onorato
Germinating a Thriving Workforce
9:15AM · 25 Min

Presenter
Terri Long
Agroecology–A Sustainable Future
9:40AM · 20 Min

Presenter
Michelle Schroeder-Moreno
In Conversation With: Nich & Bryce
10:00AM · 35 Min

Presenters
Nicholas Kenny
·
Bryce McAteer
Integration Break
10:35AM · 15 Min
In Conversation With: Latham & Jay
10:50AM · 35 Min

Presenters
Latham Grimes
·
Jay Nemeth
The Need for Security
11:25PM · 25 Min

Presenter
David Holben
Lunch
11:50PM · 60 Min
The Cleanest Way to Grow
1:50PM · 25 Min

Presenter
Trevor Kenkel
The Wonders of Organic
2:15PM · 20 Min

Presenter
Tony Michaels
In Conversation With: The Martin Sisters & Michelle
2:35PM · 30 Min

Presenters
Michelle Schroeder-Moreno
·
Joyce Bowden
·
Jeannette Horn
Integration Break
3:05PM · 15 Min
Deep Dive Into Aquatic Farming
3:20PM · 20 Min

Presenter
Chris Matteo
People, Potatoes, Possibilities
3:40PM · 20 Min

Presenter
James Mathews
In Conversation With: Maggie & Logan
4:00PM · 35 Min

Presenters
Logan Yonavjak
·
Maggie Monast
Creating Life From Death
4:35PM · 15 Min

Presenter
Matthew Kochmann
A Place at the Table
4:50PM · 10 Min

Presenter
Maggie Kane
Regenerative Agriculture
5:00PM · 10 Min

Presenter
Martin Crompton
In Conversation With: Eli, Maggie, Matthew, & Martin
5:10PM · 30 Min

Presenters
Eli Cheatham
·
Maggie Kane
·
Matthew Kochmann
·
Martin Crompton
Breakfast
8:00AM · 60 Min
Opening Remarks
9:00AM · 15 Min

Presenter
Charlie McNairy
Boosting Biological Capital
9:15AM · 25 Min

Presenter
Irving Rivera
Unlocking Land's Potential
9:40AM · 20 Min

Presenter
Kris Nichols
Cultivating Urban Agriculture
10:00AM · 25 Min

Presenter
Qiana Mickie
Fruitful Pollination
10:25AM · 25 Min

Presenter
Ryan Reisbick
The Power of Peptides
10:50AM · 20 Min

Presenter
Kira (Bennett) Sappington
A Fixation With Nitrogen
11:10AM · 20 Min

Presenter
Todd Spivey
Integration Break
11:30AM · 15 Min
Entering the 'Strata'-sphere
11:45AM · 25 Min

Presenter
Mike Grunow
In Conversation With: Matt & Amy
12:10PM · 30 Min

Presenters
Matt Brown
·
Amy Grunden
Lunch
12:40PM · 45 Min
A Word From the N.C. Secretary of Agriculture
1:25PM · 35 Min

Presenter
Steve Troxler
In Conversation With: Steve, Dawn, Seavy, & Peter
2:00PM · 45 Min

Presenters
Dawn Riley
·
Steve Brazeel
·
Seavy Dickson
·
Peter Nelson
Integration Break
2:45PM · 15 Min
In Conversation With: Kenny, Cristian, Lindsay, Patrick & Mohan
3:00PM · 60 Min

Presenters
Kenny Fahey
·
Cristian Barcan
·
Lindsay McCorkle
·
Patrick Christie
·
Mohan Tavorath
Closing Remarks
4:00PM · 15 Min

Presenter
Eli Cheatham